Kääretorttu:
4 Kananmunaa
1 dl Sokeria
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Täyte:
Mansikkahilloa/Vadelmahilloa tai Kuningatarhilloa
Kermamaitorahkavaniljasokeri
Vatkaa munat vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää kuohkeaan vaahtoon jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 7-10 min kauniin väriseksi. Kumoa kypsä torttu toiselle leivinpaperille, jolle on ripoteltu hieman sokeria. Anna jäähtyä.
Levitä hillo torttulevylle ohueksi kerrokseksi. Levitä myös vatkattu kermarahkaseos. Rullaa tiukaksi kääretortuksi jättäen sauma alaspäin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.