Kääretorttu:

4  Kananmunaa

1 dl Sokeria

1 1/2 dl Vehnäjauhoja

1 tl Leivinjauhetta

Täyte:

Mansikkahilloa/Vadelmahilloa tai Kuningatarhilloa

Kermamaitorahkavaniljasokeri

 

Vatkaa munat vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää kuohkeaan vaahtoon jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 7-10 min kauniin väriseksi. Kumoa kypsä torttu toiselle leivinpaperille, jolle on ripoteltu hieman sokeria. Anna jäähtyä.

Levitä hillo torttulevylle ohueksi kerrokseksi. Levitä myös vatkattu kermarahkaseos. Rullaa tiukaksi kääretortuksi jättäen sauma alaspäin

k%C3%A4%C3%A4retorttu-normal.jpg